20 top tips voor reisfotografie die je wil kennen voor je vertrekt

Je bestemming is gekozen. Je weet wanneer je vertrekt. Maar je kan pas achteraf zeggen of het een geslaagde vakantie was? Het kan ook anders: in dit tweedelig webinar delen landschapsfotograaf Bart Heirweg en reisfotograaf/Lightroom-expert Piet Van den Eynde 20 concrete tips om van élke reis een droomreis te maken. Wat moet er zeker in je fototas, hoe reis je met veel materiaal, welke gadgets zijn écht hun geld waard en waar moet je op letten als je mensen, interieurs of avondlandschappen fotografeert? Maar ook: hoe zit het met back-ups, verzekeringen, fotograferen bij slecht licht en toeristische plekken anders in beeld brengen? Je leert het allemaal van twee professionele reizigers tijdens deze praktische webinarsessies vol foto- en materiaalkennis en nabewerkingtips.

Maar er is meer: je krijgt als bonus een ongelooflijke lijst met Compositie Fundamentals voor natuur, stad en mens, een ferme vroegboekkorting én een fenomenale raffle op het einde van het live webinar, waarin je kans maakt op geweldige fotoprijzen.

Eerlijk? Je kan eigenlijk moeilijk vertrekken op reis ZONDER dit webinar gezien te hebben 😉. Schrijf nu in en haal alles uit je volgende trip!

Praktisch: dit tweedelig webinar gaat live en online door op 25 en 27 juni. Kan je live niet kijken? Da's geen probleem want je ontvangt ook een terugkijklink om de opname onbeperkt te herbekijken! Schrijf je nu in en geniet van 30% early-bird korting!20 top tips voor reisfotografie die je w...