Piet's Texture Pack, Volume 6 + Creatief met Textures 2.0

Piet's Texture Pack, Volume 6 is een unieke verzameling van 20 hoge resolutie texturen en achtergronden. Deze set is ideaal om meer leven toe te voegen aan je foto's in het algemeen en je portretten in het bijzonder. Elke textuur en achtergrond in deze set is gefotografeerd met de Fujifilm GFX100 camera, bekend om zijn ongeëvenaarde hoge resolutie en scherpte. De texturen variëren van subtiele organische patronen over muren tot vintage bruggen en poorten, waardoor je eindeloze mogelijkheden krijgt om jouw foto's te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een betontextuur voor jouw productfoto's of een verweerde muur voor jouw portretten, Piet's Texture Pack, Volume 6 heeft ze allemaal!

Maar dat is nog niet alles: Piet's Texture Pack, Volume 6 bevat ook een gedetailleerde en up-to-date video-tutorial die je haarfijn uitlegt hoe je grijze portret-achtergronden makkelijk kan vervangen door de textures in dit pack. Of je nu een beginner bent of een ervaren professional, deze tutorial zal je helpen om het meeste uit jouw texturen en achtergronden te halen.

Piet's Texture Pack, Volume 6 is meer dan louter een verzameling texturen en achtergronden. Het is een complete toolkit die je helpt om jouw foto's naar the next level te brengen.Piet's Texture Pack, Volume 6 + Creatief...